Kattohuolto Helsinki, Espoo ja Vantaa

Milloin viimeksi kävit talosi katolla?

Koska talon kattoa ei tule kovin usein tarkasteltua lähempää, sen huoltaminen saattaa helposti unohtua. Katollasi on kuitenkin tärkeä rooli talosi ja sen asukkaiden suojaamisessa: huonokuntoinen katto saattaa aiheuttaa kosteutta talon yläpohjan rakenteisiin ja täten johtaa sisäilmaongelmiin.

Usein katon huonokuntoisuus havaitaan liian myöhään, jolloin ainut vaihtoehto on täysi kattoremontti. Jokainen katto tulee jossain vaiheessa remontoida, mutta säännöllisellä huollolla remonttiväliä on mahdollista pidentää useilla vuosilla, mikä tuo sinulle merkittävää säästöä.

Kattohuolto alkaa kuntokartoituksesta

Katon säännöllisellä kuntotarkastuksella ja tarvittavien huoltotoimenpiteiden toteutuksella voidaan ennaltaehkäistä vuotoja ja vesivahinkoja sekä varmistaa katon turvallisuus. Katon kunto olisi hyvä tarkastaa vähintään kerran vuodessa – paras aika kuntokartoitukselle on keväisin, jolloin katon kunto voidaan tarkistaa pitkän ja raskaan talven jäljiltä.

Toteutamme ammattitaidolla kattojen kuntotarkastukset ja kattohuollot. Tilaa kuntokartoitus, niin saat luotettavan tiedon kattosi kunnosta ja mahdollista huoltotarpeista, sekä tarjouksen huoltotöiden toteutuksesta. Kuntokartoitus ei sido sinua mihinkään.

Katon huoltotyöt voivat sisältää esimerkiksi:

  • Tiivistysten uusimista
  • Vuotokohtien paikkauksia
  • Pesun ja puhdistuksen
  • Torjunta-ainekäsittelyn
  • Kattoturvatuotteiden ja/tai sadevesijärjestelmien asennuksen

Jokaisen kattohuollon sisältö suunnitellaan yksilöllisesti kuntotarkastuksen perusteella.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2