Kattohuolto Helsinki, Espoo ja Vantaa

Milloin viimeksi kävit talosi katolla?

Koska talon kattoa ei tule kovin usein tarkasteltua lähempää, sen huoltaminen saattaa helposti unohtua. Katollasi on kuitenkin tärkeä rooli talosi ja sen asukkaiden suojaamisessa: huonokuntoinen katto saattaa aiheuttaa kosteutta talon yläpohjan rakenteisiin ja täten johtaa sisäilmaongelmiin.

Usein katon huonokuntoisuus havaitaan liian myöhään, jolloin ainut vaihtoehto on kokonaisvaltainen kattoremontti. Jokainen katto tulee jossain vaiheessa remontoida, mutta säännöllisellä katon huollolla remonttiväliä on mahdollista pidentää useilla vuosilla, mikä tuo sinulle merkittävää säästöä.

Teemme kattohuoltoja koko Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Kattohuolto alkaa kuntokartoituksesta

Katon säännöllisellä kuntotarkastuksella ja tarvittavien huoltotoimenpiteiden toteutuksella voidaan ennaltaehkäistä vuotoja ja vesivahinkoja sekä varmistaa katon turvallisuus. Katon kunto olisi hyvä tarkastaa vähintään kerran vuodessa – paras aika kuntokartoitukselle on keväisin, jolloin katon kunto voidaan tarkistaa pitkän ja raskaan talven jäljiltä.

Toteutamme ammattitaidolla kattojen kuntotarkastukset ja kattohuollot. Tilaa kuntokartoitus, niin saat luotettavan tiedon kattosi kunnosta ja mahdollista huoltotarpeista, sekä tarjouksen huoltotöiden toteutuksesta. Kuntokartoitus ei sido sinua mihinkään.

Katon huoltotyöt voivat sisältää esimerkiksi:

Jokaisen kattohuollon sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti kuntotarkastuksen perusteella. Kaikki tarpeellinen korjataan ja huolletaan kuntoon, jotta katon kunto voidaan varmistaa useiksi vuosiksi eteenpäin. Katon ja koko kiinteistön kunnon kannalta olennaisessa osassa ovat toimivat sadevesijärjestelmät. Vaihdamme huonokuntoiset sadevesikourut sekä syöksyputket uusiin, jotta katolle satava lumi ja vesi eivät pääse tekemään tuhojaan. Vaihdamme tarvittaessa myös kattoturvatuotteet kokonaan uusiin, jotta pihalla liikkujien turvallisuus voidaan taata.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja tilaa asiantuntijamme kartoittamaan kattosi kunto ja huoltotarve!
Kartoitamme huolellisesti kattosi kunnon ja annamme sinulle reilun tarjouksen kattohuollon toteutuksesta.

Tarvitsetko apua katon kunnostamisen rahoittamiseen?

Kattohuollon tarve tai siitä aiheutuvat kustannukset voivat toisinaan yllättää, vaikka raha-asiat ovat muuten vatupassissa.

Onneksi kattohuolto on mahdollista maksaa myös joustavalla rahoituksella! Rahoitustarjouksen hakeminen on riskitöntä eikä sido mihinkään, jos et hyväksy saamaasi tarjousta. Lue lisää rahoitusmahdollisuuksista.

Milloin katon huolto on ajankohtainen?

Katttohuollon ajankohta riippuu monesta asiasta, kuten käytetystä katemateriaalista ja kattotyypistä.

Lue lisää

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2