Huoltopalvelu

Hoidamme pienet kodin korjaustyöt nopeasti ja vaivattomasti

Kun jokin kodissasi hajoaa tai vain kaipaa huoltoa, apuun kannattaa kutsua ammattimies. Toteutamme luotettavasti ja tehokkaasti kaikenlaiset kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt – niin sisällä kuin ulkona.

Huoltopalvelumme palvelee monenlaisissa tarpeissa Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan seudulla.

Muista huoltaa pienet viat ajoissa

Kiinteistön säännöllisellä huollolla voit myös tehokkaasti ehkäistä ongelmien syntymistä. Korjaamalla viat ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi, voidaan vakavammat vahingot välttää ja samalla säästää pitkä penni.

Huollamme ja korjaamme esimerkiksi katon tai julkisivut pienet kolhut, halkeamat ja lohkeamat, repsottavat rännit tai tikkaat, roikkuvat saranat ja kaapinovet jne. Oli kodissasi niin pientä tai isoa huoltotarvetta, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy miten voimme olla avuksi!

Huolto- ja korjaustyöt myös yritysten tarpeisiin

Hoidamme tottuneella otteella myös liiketilojen, toimistojen ja tuotantotilojen niin pienet kuin suuremmatkin huolto- ja korjaustyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat yksittäiset tai säännölliset huoltokäynnit!

Tilaa kiinteistön kuntokartoitus

Haluatko tarkistaa kiinteistösi huoltotarpeet ja ennalta ehkäistä isompia ongelmia? Tilaa kuntokartoitus, niin asiantuntijamme selvittää kiinteistösi mahdolliset huoltotarpeet ja antaa tarjouksen työn toteutuksesta. Kuntokartoitus ei sido sinua mihinkään.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2