Kattotyöt

Katto suojaa koko taloa ja sen asukkaita

Katolla on tärkeä tehtävä talon ja sen asukkaiden suojaamisessa muun muassa tuulelta, tuiskeelta ja kosteudelta. Siksi siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Säännöllisesti huollettu katto on pitkäikäinen ja varmasti turvallinen.

Toteutamme kattavasti erilaisia kattotöitä aina katon täysremontista huoltotöihin ja lisävarusteiden asennukseen.

Tutustu monipuolisiin kattopalveluihimme:

Lue myös, miten kattotyyppi tai katossa käytetty materiaali vaikuttaa kattoremontin ja kattohuollon tarpeeseen, ja miten kattoremontin hinta muodostuu.

Kattotyöt pääkaupunkiseudulla tarjoaa Vauhtisaneeraus!

Vauhtisaneeraus on talojen remontti- ja kattotöiden asiantuntija ja haluamme auttaa sinua pitämään kotisi kunnossa. Palvelemme HelsingissäEspoossa ja Vantaalla, sekä koko Uudenmaan alueella.

Mikä on kattosi todellinen kunto?

Jos et ole aivan varma, kaipaako kattosi remonttia tai kuinka laaja remontti on tarpeen, tilaa luotettava kuntokartoitus!

Toteutamme huolelliset kattojen kuntotarkoitukset, joilla selvitämme katon kunnon ja mahdollisen huolto- tai remonttitarpeen, sekä autamme sinua sopivien kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien valinnassa.

Vaikka annamme sinulle tarjouksen kartoituksen perusteella ilmenneen tarpeen perusteella, kartoitus ei sido sinua mihinkään.

Referenssit

Tutustu jo valmistuneisiin kattoremontti- ja kattotyökohteisiimme!

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2