Kattoremontti
Helsinki, Espoo ja Vantaa

Katto suojaa koko taloasi – älä laiminlyö sen huoltoa!

Kattosi joutuu kestämään koviakin sääolosuhteita, jonka vuoksi myös laadukkaimmat katot kuluvat. Jos katon annetaan rapistua liikaa, seurauksena voi olla suuriakin vaurioita talon rakenteille.

Kattoremontti kannattaa aina toteuttaa hyvissä ajoin, jotta suurilta ja kalliilta ongelmilta vältytään. Hyväkuntoinen katto ja asianmukaiset kattoturvatuotteet suojaavat taloasi, vähentävät sisäilmaongelmia ja tekevät myös talon ympäristössä kulkemisesta turvallista.

Meiltä löydät kokonaisvaltaiset kattoremontti ja -huoltopalvelut – saman katon alta! Toteutamme kattoremontit Helsingin, Espoon ja Vantaan, sekä muun Uudenmaan alueella.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Rakennuksen katto suojaa koko rakennusta. Huonokuntoinen tai puutteellinen katto voi altistaa koko rakennuksen esimerkiksi kosteusvaurioille, mistä voi aiheutua terveydelle haitallisia sisäilmaongelmia. Katon kuntoa kannattaa seurata säännöllisesti, sillä myös laadukas katto ikääntyy ja saattaa kärsiä sääolosuhteiden aiheuttamista vaurioista.

Kattoremontti voi olla ajankohtainen ainakin silloin, jos…

 • Talon sisätiloissa haisee ummehtuneelta
 • Asukkailla esiintyy sisäilmaongelmiin viittaavia oireita
 • Talon yläkerrassa tuntuu vetoa
 • Katon reunaan muodostuu talvisin runsaasti jääpuikkoja
 • Katto on yli 30 vuotta vanha
 • Katosta puuttuu aluskate
 • Katto näyttää kulahtaneelta
 • Katon pinnassa on halkeamia tai muita vaurioita
 • Katto vuotaa
 • Olet myymässä taloasi

Kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa sekä suojaa taloasi tuulelta ja tuiskeelta!

Kattoremontti alkaa kuntokartoituksella

Jos et ole aivan varma, kaipaako kattosi remonttia tai kuinka laaja remontti on tarpeen, ota rohkeasti yhteyttä! Asiantuntijamme saapuu mielellään tekemään katollesi huolellisen kuntokartoituksen, jolla selvitetään onko kattoremontti ajankohtainen.

Kuntokartoituksen yhteydessä käymme sinulle tarkasti läpi kattosi nykyisen kunnon sekä annamme sinulle tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Katon kuntokartoitus ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.

Esimerkkejä kattoremontista ja työkohteistamme:

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja tilaa asiantuntijamme kartoittamaan kattosi kunto ja remonttitarve!

Kartoitamme huolellisesti kattosi kunnon ja annamme sinulle reilun tarjouksen kattoremontin toteutuksesta.

Tarvitsetko apua
katon kunnostamisen
rahoittamiseen?

Remontin tarve tai kustannukset voivat toisinaan yllättää, vaikka raha-asiat ovatkin muuten vatupassissa.

Onneksi kattoremontti on mahdollista maksaa myös joustavalla rahoituksella! Rahoitustarjouksen hakeminen on riskitöntä eikä sido mihinkään, jos et hyväksy saamaasi tarjousta.

Miten kattoremontin toteutus tapahtuu?

Kattoremontti alkaa aina asiantuntijan kuntokartoituksesta, jossa kartoitetaan katon nykyinen kunto, mahdolliset ongelmakohdat ja remonttitarve. Kuntokartoituksen jälkeen kerromme sinulle realistisesti kattosi nykyisestä kunnosta ja tarvittavan remontin laajuudesta, sekä annamme sinulle reilun tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Huollamme ammattiaidolla kaikki katot materiaalista tai kattotyypistä riippumatta.

Kun työn toteutuksesta on lyöty kättä päälle, homma etenee seuraavasti:

 • Kattoremontti työvaiheineen suunnitellaan huolellisesti.
 • Toteutamme kattoremontin ripeästi, mutta huolellisesti – aina sovitussa aikataulussa ja suunnitelman mukaisesti. Toteutukseen kuuluu mm. vanhojen kattorakenteiden tarvittava purku ja uusien kattorakenteiden sekä itse katon asentaminen.
 • Katon valmistuttua asennamme vielä halutessasi valitsemasi kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.
 • Työn päätteeksi siivoamme aina huolellisesti jälkemme pihamaaltasi, sekä ohjeistamme sinua katon huollossa, jotta uusi kattosi saavuttaisi mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Myös uusi, laadukas katto kaipaa säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa. Muistathan, että tarjoamme myös joustavat huolto- ja korjauspalvelut sekä itse että muiden asentamille katoille – pyydä tarjous yksilöllisestä huoltosopimuksesta!

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, lumiesteet ja kattosillat, voivat parhaimmillaan pelastaa henkesi!

Asianmukaisesti asennetut kattoturvatuotteet varmistavat, että katolla ja katon läheisyydessä liikkuminen on turvallista. Kattoturvatuotteiden ansioista myös katon ylläpito ja huolto helpottuu.

Asennamme huolellisesti tarvittavat kattoturvatuotteet kattoremontin yhteydessä.

Lue lisää kattoturvatuotteistamme

 

Sadevesijärjestelmät

Kattoremontin yhteydessä myös sadevesijärjestelmien asennus hoituu vaivattomasti. Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä auttaa ylläpitämään katon kuntoa.

Asennamme esimerkiksi kourut ja syöksyputket veden ohjaamiseen pois kattorakenteiden päältä tai valumasta alas kattojen reunoilta.
 

Lue lisää sadevesijärjestelmistämme

Miksi valita Vauhtisaneeraus?

 

Jos kotisi voi hyvin, sinäkin voit hyvin!

Vauhtisaneeraus on remonttitöiden asiantuntija, joka auttaa pitämään kotisi kunnossa. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia remonttipalveluita, joiden avulla varmistat, että kiinteistösi pysyy hyvinvoivana vuodesta toiseen.

Toteutamme rautaisella ammattitaidolla kattoremontteja ja muita kiinteistöjen remontti- ja huoltotoimenpiteitä.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Kiinteistöjen huolto- ja korjauspalvelut
Julkisivuremontit
Lumenpudotukset

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2