Kattoturvatuotteet
Helsinki, Espoo ja Vantaa

Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, lumiesteet ja kattosillat, voivat parhaimmillaan pelastaa henkesi!

Asianmukaisesti asennetut kattoturvatuotteet varmistavat, että katolla ja katon läheisyydessä liikkuminen on turvallista – etenkin talviaikaan. Kattoturvatuotteiden ansioista myös katon ylläpito ja huolto helpottuu.

Asennamme huolellisesti tarvittavat kattoturvatuotteet joko erikseen tai kattoremontin yhteydessä koko pääkaupunkiseudulla.

Minkälaisia turvatuotteita
sinun kattosi kaipaa?

Ota yhteyttä ja tilaa asiantuntijamme kartoittamaan kattoturvatuotteittesi tarve ja antamaan maksuton arvio asennuksesta!

Suunnittelemme yksilöllisesti juuri sinun katollesi sopivat ja määräysten mukaiset turvatuotteet, jotka turvaavat sekä katolla että sen lähiympäristössä liikkuvaa.

Monipuolinen ja laadukas kattoturvatuotteiden valikoima

Kysy lisää tuotevalikoimastamme! Tarjoamme kattoturvatuotteita asennettuna niin paketteina kuin yksittäin.

Sadevesijärjestelmät pidentävät katon käyttöikää

Kattoturvatuotteiden asennuksen yhteydessä hoituu näppärästi myös sadevesijärjestelmien asennus tai uusiminen. Toimivat sadevesijärjestelmät pidentävät katon käyttöikää, vähentävät kosteusvaurioiden riskiä ja pitävät myös pihapiirin viihtyisänä, kun sadevesi ohjataan ja kerätään järkevästi pois.

Sadevesijärjestelmämme sisältävät esimerkiksi kourut, syöksyputket ja viemärit.

Muista huoltaa kattoasi säännöllisesti

Katon tehtävänä on suojata koko rakennusta. Koska kattosi joutuu kestämään koviakin sääolosuhteita, myös laadukkaimmat katot kuluvat ja kaipaavat säännöllistä huoltoa. Jos katon annetaan rapistua liikaa, seurauksena voi olla suuriakin vaurioita talon rakenteille.

Hyväkuntoinen katto ja asianmukaiset kattoturvatuotteet suojaavat taloasi, vähentävät sisäilmaongelmia ja tekevät myös talon ympäristössä kulkemisesta turvallista.

Kun kattoturvatuotteet ovat ajan tasalla ja oikein asennettuja, katon hoitaminen ja huoltaminen on helpompaa ja tulee myös hoidettua. Kattoturvatuotteiden asennukseen velvoittavat myös rakennusmääräykset.

Katon remontointi ajoissa säästää monelta murheelta

Jos kattosi on jo ikääntynyt ja esimerkiksi vuotaa tai vetää, kannattaa harkita kattoremonttia – jokainen katto tulee jonain päivänä tiensä päähän. Kattoremontti on parempi toteuttaa ajoissa kuin liian myöhään, jotta kiinteistön altistuminen kosteudelle tai muille vaurioille voidaan välttää.

Kattoremontin yhteydessä asennamme näppärästi myös uudet kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Laadukas ja asianmukaisesti varusteltu katto tarjoaa huoletonta asumista vuosikymmeniksi eteenpäin!

Esimerkkejä asentamistamme kattoturvatuotteista

Kattoturvatuotteet omakotitalon peltikatolla
Lumiesteet peltikatolla
Kävelysilta tiilikatolla

Kattoturvatuotteiden asennus – ennen ja jälkeen asennuksen

Kattoturvatuotteet - ennen asennusta
Kattoturvatuotteet - asennukset jälkeen

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2