Tiilikaton huolto Helsinki, Espoo ja Vantaa

Hyvin hoidettu tiilikatto kestää vuosikymmeniä. Etenkin vanhempien talojen tiilikatot vaativat kuitenkin säännöllistä tarkastusta ja huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa.

Tiili on materiaalina hieman huokoinen, joten kun sen pinnoite kuluu, siihen saattaa kovilla sateilla imeytyä kosteutta. Talven tullessa tuo kosteus jäätyy, mikä saattaa vaurioittaa tiiliä. Myös sammal viihtyy hoitamattomassa tiilikatossa, mikä myös heikentää tiilien kuntoa.

Katon huolto pidentää käyttöikää ja kohentaa ulkonäköä

Tiilikaton kunto kannattaa kartoittaa vähintään joka kevät, jotta nähdään mahdolliset talven aiheuttamat vauriot. Tiilikaton kestävyyttä ja käyttöikää voidaan parantaa säännöllisellä huollolla. Tiilikaton huolto paitsi parantaa sen kestävyyttä, myös kohentaa koko talon yleisilmettä.

Tiilikaton huolto voi sisältää esimerkiksi:

  • Rikkoutuneiden tiilien vaihdon
  • Pesun ja puhdistuksen
  • Sammaleen poiston ja torjunta-ainekäsittelyn
  • Läpivientien ja piipunpellien vaihto
  • Peltisepäntyöt

Toteutamme tiilikattojen huollot ammattitaidolla Helsingin, Vantaan, Espoon ja koko muun Uudenmaan alueella.

Tilaa kuntokartoitus

Kattohuollot aloitetaan aina huolellisella kuntokartoituksella. Kartoituksen perusteella suunnittelemme juuri sinun katollesi parhaat huoltotoimenpiteet, joilla varmistamme kattosi kestävyyden ja turvallisuuden.

Kuntokartoitus osoittaa sinulle selkeästi kattosi kunnon ja mahdolliset huoltotarpeet. Vaikka annamme tarjouksen työn toteutuksesta, kartoitus ei sido sinua mihinkään.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2