Julkisivuremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa

Julkisivu on kiinteistön käyntikortti, joka suojaa kiinteistöä haastaviltakin sääolosuhteilta. Hyväkuntoinen julkisivu eristää tehokkaasti, mutta myös hengittää. Julkisivun uusiminen nostaa myös kiinteistön arvoa.

Julkisivun kunnolla on monia vaikutuksia, jotka ulottuvat paljon kiinteistön ulkopintaa syvemmälle. Siksi julkisivua tulisi huoltaa ja tarvittaessa remontoida säännöllisesti.

Arvo nousuun kauniilla julkisivulla

Kauniilla ja hyväkuntoisella julkisivulla nostat myös kiinteistön jälleenmyyntiarvoa. Kerro meille remonttikohteestasi ja pyydä maksuton tarjous julkisivuremontista!

Hyväkuntoinen julkisivu nostaa kiinteistösi arvoa

Julkisivu antaa kiinteistöstä ensivaikutelman, joten se vaikuttaa merkittävästi myös kiinteistön arvoon niin vuokraus- kuin myyntitilanteessa. Kiinteistön potentiaaliset ostajat ja vuokraajat tarkastavatkin usein ensimmäisenä korjaustoimenpidetarpeista putkiremontin lisäksi myös julkisivuremontin tarpeen. Toteuttamaton julkisivuremontti saattaa siis haitata tai jopa estää kiinteistön myynnin tai vuokrauksen.

Nykyaikaisella julkisivuremontilla saadaan siistin ja kauniin ulkopinnan lisäksi parannettua myös kiinteistön energiatehokkuutta; julkisivuremontti maksaa itsensä takaisin siis myös pienentyvinä lämmityskuluina.

Milloin julkisivun uusiminen tulee ajankohtaiseksi?

Julkisivujen tyypillinen korjausväli on 25-45 vuotta, riippuen julkisivun materiaalista. Julkisivu kaipaa peruskorjauksen lisäksi myös säännöllistä huoltoa; esimerkiksi puuosien maalaukselle tai pienille paikkauksille voi olla tarvetta 10-15 vuoden välein. Julkisivun kuntoa kannattaa kuitenkin tarkkailla jatkuvasti, jotta suurilta ja ikäviltä yllätyksiltä vältytään.

Julkisivun remontointi tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun julkisivun kunto vaarantaa myös rakenteiden kuntoa. Julkisivun kunnon heikkenemisen tunnistaa silmämääräisesti esimerkiksi maalipinnan kulumisesta ja halkeamista. Huonokuntoinen ja heikosti hengittävä julkisivu voi aiheuttaa myös tunkkaista hajua sisätiloihin.

Aina kulahtaneen näköinen julkisivu ei kuitenkaan tarvitse kokonaisvaltaista remonttia. Kiinteistön ulkoasua voidaan siistiä esimerkiksi maalauksella, joka on melko vaivaton ja edullinen keino piristää kiinteistön ilmettä.

Julkisivuremontin yhteyteen kannattaa myös liittää muita korjaustöitä, kuten eristeiden, ikkunoiden, katon tai parvekkeiden uusimista. Korjaustoimenpiteiden niputtaminen on usein kustannustehokkaampaa kuin kaikkien toimenpiteiden toteutus erikseen, sekä vaivattomampaa myös asukkaiden näkökulmasta.

Huolellinen suunnittelu on onnistuneen julkisivun avaintekijä

Julkisivuremontin toteutus aloitetaan aina rakenteiden kuntotutkimuksella sekä asiantuntijan toteuttamalla kiinteistön remonttitarpeen kartoituksella.

Vaikka julkisivuremontti kohdistuu pääosin kiinteistön ulkopuolisiin osiin ja kiinteistössä pystyy yleensä asumaan normaalisti, se vaikuttaa kuitenkin asumismukavuuteen. Julkisivuremontti kestää toimenpiteestä riippuen muutamasta päivästä jopa useaan kuukauteen, minkä aikana kiinteistö useimmiten huputetaan telineiden sisään. Huolellisella suunnittelulla remontti saadaan kuitenkin toteutettua mahdollisimman tehokkaasti ja vähän asukkaita vaivaten.

Julkisivuremontti sekä mahdolliset muut sen yhteydessä toteutettavat korjaustoimenpiteet kannattaa aina suunnitella huolellisesti, jotta remontti voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja mahdollisimman vähän asukkaita vaivaten. Huolellinen suunnittelu ennaltaehkäisee myös lisä- ja muutostöiden määrää, sekä takaa laadukkaan ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Tilaa julkisivutyöt ammattilaiselta

Pyydä maksuton tarjous julkisivun uusimisesta ja laita kiinteistön arvo nousuun! Vauhtisaneeraus on monipuolinen rakennus- ja maalausliike, jolta onnistuu myös sisäremontit.

Esimerkkejä onnistuneesta julkisivuremontista

Ennen remonttia

Kuva kohteesta ennen remonttia
Kuva kohteesta ennen remonttia

Remontin jälkeen

Kuva kohteesta remontin jälkeen
Kuva kohteesta remontin jälkeen
Kuva kohteesta remontin jälkeen
Kuva kohteesta remontin jälkeen
Kuva kohteesta remontin jälkeen

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2