Kattohuolto Vantaa

Katto joutuu kestämään kovia sääolosuhteita sekä äärimmäisiä säänvaihteluita, joten myös laadukkaimmat katot kuluvat ja kaipaavat huoltoa säännöllisesti. Jos katto pääsee rapistumaan liikaa, voi silloin seurauksena olla suuriakin vaurioita talon rakenteille. Aivan liian usein katon huonokuntoisuus havaitaan liian myöhään, jolloin ainut vaihtoehto on täysi kattoremontti. Pahimmassa tapauksessa huonokuntoinen katto päästää vedet sisään, jolloin vahingot voivat olla todella mittavia. Säännöllisellä katon huollolla remonttiväliä on mahdollista pidentää useilla vuosilla, mikä säästää merkittävästi rahaa. Katon suositeltu huoltoväli on 10-30 vuotta riippuen kattomateriaalista ja -tyypistä.

Kattohuoltojen ammattilainen on oikea henkilö tarkastamaan kattosi kunnon säännöllisin väliajoin. Vauhtisaneeraus on talojen remontti- ja kattotöiden asiantuntija, ja autamme sinua pitämään kotisi kunnossa. Toteutamme kattohuollot ammattitaidolla Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella.

Kuntokartoituksella selvitetään katon huoltotarve

Katon säännöllisellä kuntotarkastuksella ja tarvittavilla huoltotoimenpiteillä voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä vuotoja ja vesivahinkoja sekä varmistua katon turvallisuudesta. Katon kunto olisi hyvä tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Paras aika kuntokartoitukselle on keväisin, jolloin katon kunto kannattaa tarkistaa pitkän ja raskaan talven jäljiltä.

Katon kuntokartoituksen perusteella suunnittelemme juuri sinun katollesi tarpeelliset huoltotoimenpiteet, joilla varmistamme kattosi kestävyyden ja turvallisuuden. Kuntokartoitus kertoo selkeästi katon kunnon ja mahdolliset huoltotarpeet. Vaikka annamme tarjouksen työn toteutuksesta, kartoitus ei sido sinua mihinkään.

Mitä kattohuolto sisältää?

Jokaisen kattohuollon sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti kuntotarkastuksen perusteella. Katon huoltotyöt voivat sisältää esimerkiksi tiivistysten uusimista, mahdollisten vuotokohtien paikkauksia, katon pesun ja puhdistuksen, torjunta-ainekäsittelyn sekä kattoturvatuotteiden ja/tai sadevesijärjestelmien asennuksen.

Katon kuntokartoituksessa tarkastelemme kattoa aina kokonaisuutena. Siksi myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät sisältyvät usein tarjoukseemme. Asianmukaisesti asennetut kattoturvatuotteet varmistavat, että katolla ja katon läheisyydessä liikkuminen on turvallista – etenkin runsaslumisena talvena. Kattoturvatuotteiden ansiosta myös katon ylläpito ja huolto helpottuu.

Kattoturvatuotteiden asennuksen ja kattohuollon yhteydessä hoituu näppärästi myös sadevesijärjestelmien asennus tai uusiminen. Toimivat sadevesijärjestelmät pidentävät katon käyttöikää, vähentävät kosteusvaurioiden riskiä ja pitävät myös pihapiirin viihtyisänä ja kunnossa, kun sadevesi ohjataan ja kerätään järkevästi pois. Sadevesijärjestelmämme sisältävät esimerkiksi kourut, syöksyputket ja viemärit.

Tarvitsetko apua katon kunnostamisen rahoittamiseen?

Kattohuollon tarve tai kustannukset voivat toisinaan yllättää, vaikka raha-asiat ovatkin muuten vatupassissa.

Onneksi katon huollosta aiheutuviin kustannuksiin on mahdollista saada avuksi joustava rahoitus! Rahoitustarjouksen hakeminen on riskitöntä eikä sido mihinkään, jos et hyväksy saamaasi tarjousta.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2