Sadevesijärjestelmät katollesi Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Sadevesijarjestelmät

Kattotöiden moniosaajana asennamme sujuvasti myös sadevesijärjestelmät!

Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä auttaa ylläpitämään katon kuntoa ja pidentää sen käyttöikää, sekä tekee pihapiiristä viihtyisämmän, kun katolta valuva sadevesi ja sulava lumi ohjataan ja kerätään järkevästi pois.

Sadevesijärjestelmien asennuksessa on tärkeää, että kourut ja putket on mitoitettu sinun talollesi sopiviksi, järjestelmän osat ovat laadukkaita ja kestäviä, sekä kourujen ja putkien liitännät ovat tiiviitä. Kattotöiden asiantuntijana käytämme vain laadukkaita sadevesijärjestelmän osia ja toteutamme asennukset huolellisesti, juuri sinun kohteellesi sopivalla tavalla.

Sadevesijärjestelmät kaikille katoille Uudellamaalla

Olemme luotettava remontti- ja kattotöiden asiantuntija – asennamme sadevesijärjestelmät huolellisesti ja laadukkaasti. Palvelemme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä muun Uudenmaan alueella.

Älä epäröi kysyä monimutkaisemmastakin sadevesijärjestelmästä – me tiedämme, miten vesi ohjataan tehokkaasti pois katoilta!

Sadevesijärjestelmän asennus kuuluu usein myös kattohuoltoon

Mikäli kiinteistösi sadevesijärjestelmät kaipaavat päivitystä, kutsu meidät paikalle. Milloin viimeksi katon kunto on tarkastettu kunnolla? Voit tilata meiltä asiantuntevan katon kuntokartoituksen, jonka avulla selvitämme kattosi kunnon kokonaisuutena, tarkastaen myös sadevesijärjestelmien sekä kattoturvatuotteiden nykykunnon. Kartoituksen jälkeen annamme sinulle tarkan tarjouksen kattohuollon tai -remontin tarpeesta ja tarvittavista toimenpiteistä. Kuntokartoitus ja mahdollinen tarjous ei sido sinua vielä mihinkään.

Mikä on sadevesijärjestelmä?

Sadevesijärjestelmä muodostuu sadevesikouruista, eli ränneistä, sekä syöksyputkista, jotka ohjaavat katolta valuvan veden tai sulavan lumen rakennuksen viemärijärjestelmään.

Sadevesikourut asennetaan katon alareunan tuntumaan, jolloin ne keräävät katolta valuvan veden. Sadevesikouruja pitkin vesi ohjataan useimmiten rakennuksen nurkissa sijaitseviin syöksyputkiin, joita pitkin vesi lasketaan viemäriin.

Kun katolle satava vesi tai sulava lumi ohjataan katolta suoraan viemäriin, katon rasitus pienenee, eikä kosteus jää muhimaan talon rakenteisiin tai pihapiiriin.

Miksi sadevesijärjestelmä on tärkeä?

Jos vettä ei ohjata sadevesijärjestelmän avulla pois katolta, se kuluttaa katon pintamateriaalia ja sen paino rasittaa kattorakenteita. Tämä lyhentää katon käyttöikää ja saattaa aiheuttaa jopa merkittäviä turvallisuusriskejä asukkaille. Katolla seisova tai talon juurelle valuva sadevesi saattaa ajan saatossa aiheuttaa myös kosteusvaurioita.

Kourujen ja syöksyputkien tarkoituksena on estää veden valuminen vapaasti alas katolta kastellen hallitsemattomasti pihapiirin ja katon läheisyydessä kulkevat ihmiset. Kouruilla ja syöksyputkilla vesi saadaan ohjattua katolta viemäriin, jolloin pihapiiri pysyy kuivana.

Asennuta sadevesijärjestelmä, jos:

  • Haluat nauttia kuivasta pihapiiristä
  • Haluat pidentää kattosi käyttöikää
  • Haluat ehkäistä kosteusvaurioita
  • Haluat parantaa asumisturvallisuutta

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2