Sadevesijärjestelmä Helsinki, Espoo ja Vantaa

Kattotöiden monisaajana asennamme sujuvasti myös kaikenlaiset sadevesijärjestelmät. Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä auttaa ylläpitämään katon kuntoa ja pidentää sen käyttöikää,  sekä tekee pihapiiristä viihtyisämmän, kun katolta valuva sadevesi ohjataan ja kerätään järkevästi pois.

Sadevesijärjestelmät kaikille katoille

Älä epäröi kysyä monimutkaisemmastakin sadevesijärjestelmästä – me tiedämme, miten vesi ohjataan tehokkaasti pois katoilta!

Miksi sadevesijärjestelmät ovat tärkeitä?

Sadevesijärjestelmiin kuuluvat esimerkiksi kourut ja syöksyputket, jotka ohjaavat veden pois kattorakenteiden päältä tai valumasta alas kattojen reunoilta.

Jos vettä ei ohjata pois katolta, se kuluttaa katon pintamateriaalia ja sen paino rasittaa kattorakenteita. Tämä lyhentää katon käyttöikää ja saattaa aiheuttaa jopa merkittäviä turvallisuusriskejä asukkaille. Katolla seisova tai talon juurelle valuva sadevesi saattaa ajan saatossa aiheuttaa myös kosteusvaurioita.

Kourujen ja syöksyputkien tarkoituksena on estää veden valuminen vapaasti alas katolta kastellen hallitsemattomasti pihapiirin ja katon läheisyydessä kulkevat ihmiset. Kouruilla ja syöksyputkilla vesi saadaan ohjattua katolta viemäriin, jolloin pihapiiri pysyy kuivana.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o joni kälkäinen
Husbackankuja 6 B 31, 01610 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2