Kattohuolto Helsinki

Katon tärkein tehtävä on suojata koko rakennusta. Koska katto joutuu kestämään koviakin sääolosuhteita ja rajuja sään vaihteluita, myös laadukkaimmat katot kuluvat ja kaipaavat säännöllistä huoltoa. Jos katon annetaan rapistua liikaa, seurauksena voi olla suuriakin vaurioita talon rakenteille.

Liian usein katon huonokuntoisuus havaitaan liian myöhään, jolloin ainut vaihtoehto on täysi kattoremontti. Säännöllisellä huollolla remonttiväliä on mahdollista pidentää useilla vuosilla, mikä tuo merkittävää säästöä. Katon huoltoväli on noin 10-30 vuotta kattomateriaalista ja -tyypistä riippuen.

Pyydä ammattilaista tarkastamaan kattosi kunto säännöllisin väliajoin. Vauhtisaneeraus on talojen remontti- ja kattotöiden asiantuntija, ja autamme sinua pitämään kotisi kunnossa. Toteutamme kattohuollot ammattitaidolla Helsingin lisäksi koko Uudenmaan alueella.

Kuntokartoitus kertoo kattohuollon tarpeen

Katon säännöllisellä kuntotarkastuksella ja tarvittavilla huoltotoimenpiteillä ennaltaehkäistään vuotoja ja vesivahinkoja tehokkaasti sekä varmistetaan katon turvallisuus. Katon kunto olisi hyvä tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Paras aika kuntokartoitukselle on keväisin, jolloin katon kunto voidaan tarkistaa pitkän ja raskaan talven jäljiltä.

Kartoituksen perusteella suunnittelemme juuri sinun katollesi parhaat huoltotoimenpiteet, joilla varmistamme kattosi kestävyyden ja turvallisuuden. Kuntokartoitus osoittaa sinulle selkeästi kattosi kunnon ja mahdolliset huoltotarpeet. Vaikka annamme tarjouksen työn toteutuksesta, kartoitus ei sido sinua mihinkään.

Mitä toimenpiteitä katon huolto sisältää?

Jokaisen kattohuollon sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti kuntotarkastuksen perusteella. Katon huoltotyöt voivat sisältää esimerkiksi:

Katon kuntokartoituksessa tarkastelemme kattoa aina kokonaisuutena. Siksi kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät sisältyvät usein tarjoukseemme. Asianmukaisesti asennetut kattoturvatuotteet varmistavat, että katolla ja katon läheisyydessä liikkuminen on turvallista – etenkin talviaikaan. Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, lumiesteet ja kattosillat, voivat parhaimmillaan pelastaa henkesi! Kattoturvatuotteiden ansiosta myös katon ylläpito ja huolto helpottuu.

Kattoturvatuotteiden asennuksen ja kattohuollon yhteydessä hoituu näppärästi myös sadevesijärjestelmien asennus tai uusiminen. Toimivat sadevesijärjestelmät pidentävät katon käyttöikää, vähentävät kosteusvaurioiden riskiä ja pitävät myös pihapiirin viihtyisänä, kun sadevesi ohjataan ja kerätään järkevästi pois. Sadevesijärjestelmämme sisältävät esimerkiksi kourut, syöksyputket ja viemärit.

Jäikö vielä jokin mietityttämään?

Tarvitsetko apua kattohuollon rahoittamiseen?

Kattohuollon tarve tai kustannukset voivat toisinaan yllättää, vaikka raha-asiat ovatkin muuten vatupassissa.

Onneksi katon huolto on mahdollista maksaa myös joustavalla rahoituksella! Rahoitustarjouksen hakeminen on riskitöntä eikä sido mihinkään, jos et hyväksy saamaasi tarjousta.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2