Peltikaton huolto Helsinki, Espoo ja Vantaa

Nykypäivänä peltikatto on suosittu valinta helppohoitoisuutensa vuoksi. Peltikaton liukas pinta ei vaurioidu kovin helposti ja esimerkiksi lumi sekä roskat valuvat usein suurimmalta osin tehokkaasti pois katolta.

Peltikattokin kaipaa kuitenkin säännöllistä tarkastusta ja huoltoa. Peltikaton ongelmat liittyvät usein pinnoitteen kulumisesta seuraavaan ruostumiseen ja täten reikiintymiseen.

Kun peltikatto tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti, saat siitä kestävän, pitkäikäisen ja huolettoman suojan kodillesi!

Puhdistus ja huolto ovat pitkäikäisen peltikaton salaisuus

Peltikaton huolto perustuu useimmiten huolelliseen puhdistukseen, pinnoituksen uusimiseen ja mahdollisiin korjaustöihin. Mikäli kattoon on esimerkiksi talven aikana ilmestynyt naarmuja, ne tulee maalata pienellä siveltimellä mahdollisimman pian, jotta naarmukohdan ruostuminen ja täten suuremmat vauriot saadaan ehkäistyä.

Peltikaton huolto voi sisältää esimerkiksi:

  • Pesun ja puhdistuksen
  • Naarmujen ja ruostekohtien paikkaukset
  • Vuotokohtien paikkauksen
  • Tiivistysten uusimisen
  • Läpivientien ja piipunpellien uusimisen
  • Peltisepäntyöt

Toteutamme peltikattojen huollot ammattitaidolla Helsingin, Vantaan, Espoon ja koko muun Uudenmaan alueella.

Tilaa kuntokartoitus

Kattohuollot aloitetaan aina huolellisella kuntokartoituksella. Kartoituksen perusteella suunnittelemme juuri sinun katollesi parhaat huoltotoimenpiteet, joilla varmistamme kattosi kestävyyden ja turvallisuuden.

Kuntokartoitus osoittaa sinulle selkeästi kattosi kunnon ja mahdolliset huoltotarpeet. Vaikka annamme tarjouksen työn toteutuksesta, kartoitus ei sido sinua mihinkään.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2