Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Paljonko kattoremontti maksaa? Mitkä tekijät vaikuttavat kattoremontin hintaan? Entä mistä osa-alueista kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin hinta riippuu aina monesta eri tekijästä ja kustannusarvio olisi hyvä ottaa huomioon jo kattoremonttia suunniteltaessa. Kattoremontin hintaan vaikuttavat useat eri tekijät ja jokainen kattoremontti hinnoitellaan tietenkin yksilöllisellä tarjouksella.

Parhaimman hinta-arvion kattoremontille saa, kun katolle tehdään huolellinen kuntokartoitus ennen urakan aloitusta. Tällöin saadaan selville, onko kattoremontti ylipäänsä ajankohtainen ja mitkä ovat remontin todennäköiset kokonaiskustannukset.

Laadukkaan ja ammattitaitoisen suunnitelman sekä tehokkaan työskentelyn avulla kattoremontin kustannukset saadaan pidettyä minimissä. Jo kattoremonttia suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon myös remontin jälkeiset huolto- ja hoitokustannukset, jotka vaikuttavat kattoremontin kokonaishintaan.

Kattoremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • Katon koko, kaltevuus ja korkeus
  • Katon yksityiskohtien määrä
  • Läpivientien määrä
  • Katemateriaali ja toteutustapa
  • Remonttiin tarvittava infra
  • Sääsuojan tarve
  • Työturvallisuusratkaisut

Kattoremontin perushinta saadaan laskemalla neliöhinta katon pinta-alan perusteella. Lopullinen hinta-arvio koko kattoremontille saadaan lisäämällä muut kustannukset, kuten materiaalit ja työturvallisuusratkaisut, alkuperäiseen neliöhintaan. Näin ollen kattoremontin lopullista hintaa ei voi tarkasti arvioida ennen kuin kuntokartoitus on tehty huolellisesti ja kattoremontin yksityiskohdat ovat tiedossa.

Tilaa kuntokartoitus, saat realistisen hinta-arvion!

Tilaa meiltä kuntokartoitus, niin annamme sinulle tarjouksen kattoremontista! Arvioimme ammattitaidolla kattosi remonttitarpeen sekä keskustelemme kanssasi toiveistasi esimerkiksi uuden lisävarustuksen suhteen.

Kuntokartoitus ja sen perusteella tehty tarjous ei sido sinua mihinkään. Jos kuitenkin päätät valita meidät kattoremonttisi toteuttajaksi, saat meiltä näppärästi kaikki palvelut aina kattoremontista sekä kattoturvatuotteiden- ja sadevesijärjestelmien asennuksesta katon myöhempiin puhdistus- ja huoltotoimenpiteisiin asti!

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2