Kattoremontti Helsinki

Kattoremontti kannattaa aina toteuttaa hyvissä ajoin, jotta suurilta ja kalliilta ongelmilta vältytään. Hyväkuntoinen katto suojaa talosi rakenteita sekä vähentää sisäilmaongelmien riskiä.

Teemme kattoremontit Helsingissä ja muun Uudenmaan alueella luotettavasti ja ammattitaidolla.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Rakennuksen katto suojaa koko rakennusta. Huonokuntoinen tai puutteellinen katto voi altistaa koko rakennuksen esimerkiksi kosteusvaurioille, mistä voi aiheutua terveydelle haitallisia sisäilmaongelmia. Katon kuntoa kannattaa seurata säännöllisesti, sillä myös laadukas katto ikääntyy ja saattaa kärsiä sääolosuhteiden aiheuttamista vaurioista.

 

Kattoremontti on useimmiten ajankohtainen, jos:

  • Sisäilma on tunkkainen tai asukkaat oireilevat sisäilmasta
  • Katto vetää tai vuotaa
  • Katto näyttää kulahtaneelta tai vaurioituneelta
  • Katosta puuttuu aluskate
  • Katto on yli 30 vuotta vanha

Miten kattoremontti etenee?

  1. Kattoremontti työvaiheineen suunnitellaan huolellisesti.
  2. Kattoremontti toteutetaan ripeästi, mutta huolellisesti – aina sovitussa aikataulussa ja suunnitelman mukaisesti. Toteutukseen kuuluu mm. vanhojen kattorakenteiden tarvittava purku ja uusien kattorakenteiden sekä itse katon asentaminen.
  3. Katon valmistuttua asennamme vielä halutessasi valitsemasi kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.
  4. Työn päätteeksi siivoamme aina huolellisesti jälkemme pihamaaltasi, sekä ohjeistamme sinua katon huollossa, jotta uusi kattosi saavuttaisi mahdollisimman pitkän käyttöiän.
  5. Myös uusi katto kaipaa säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa. Muistathan, että tarjoamme myös joustavat huolto- ja korjauspalvelut sekä itse että muiden asentamille katoille.

Kattoremontti Helsingissä alkaa kuntokartoituksella

Jos et ole aivan varma, kaipaako kattosi remonttia tai kuinka laaja remontti on tarpeen, ota rohkeasti yhteyttä! Asiantuntijamme saapuu mielellään tekemään katollesi huolellisen kuntokartoituksen, jolla selvitetään onko kattoremontti ajankohtainen. Kuntokartoituksen yhteydessä käymme sinulle tarkasti läpi kattosi nykyisen kunnon sekä annamme sinulle tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Katon kuntokartoitus ei sido sinua mihinkään. Meillä on pitkä kokemus kaikenlaisista kattomateriaaleista sekä kattotyypeistä, niiden remontoinnista sekä huollosta.

Esimerkkejä kattoremontista ja työkohteistamme:

Selvitä kattoremontin tarve luotettavasti kuntokartoituksella

Kattoremontti alkaa aina asiantuntijan tekemällä kuntokartoituksella, jolla selvitetään kattoremontin tarve ja laajuus. Käymme tarkasti läpi kattosi kunnon ja annamme tarjouksen kattoremontista. Kuntokartoitus kuitenkaan sido sinua mihinkään.

Tarvitsetko apua katon kunnostamisen rahoittamiseen?

Remontin tarve tai kustannukset voivat toisinaan yllättää, vaikka raha-asiat ovatkin muuten vatupassissa.

Onneksi kattoremontti on mahdollista maksaa myös joustavalla rahoituksella! Rahoitustarjouksen hakeminen on riskitöntä eikä sido mihinkään, jos et hyväksy saamaasi tarjousta.

Muista myös lisäpalvelut kattoremontin kylkeen!

Miksi Vauhtisaneeraus?

Jos kotisi voi hyvin, sinäkin voit hyvin!

Vauhtisaneeraus on remonttitöiden asiantuntija, joka auttaa pitämään kotisi kunnossa. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia remonttipalveluita, joiden avulla varmistat, että kiinteistösi pysyy hyvinvoivana vuodesta toiseen. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi koko Uudenmaan alueella.

Toteutamme rautaisella ammattitaidolla kattoremontteja ja muita kiinteistöjen remontti- ja huoltotoimenpiteitä. Kun kattoremontti Helsingissä on ajankohtainen, kutsu meidät paikalle.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2