Kattoremontti Vantaa

Kattosi joutuu vaihtuvien sääolosuhteiden vuoksi kovalle koetukselle, mistä syystä laadukkaimatkin katot vaativat remonttia. Jos katto kuluu liikaa, seurauksena on suuret vauriot koko talossa ja sen rakenteissa. Kattoremonttiin kannattaa varautua aina hieman etukäteen, jotta vältytään suurilta ja kalliilta ongelmilta. Hyväkuntoinen katto on turvallinen ja suojaa taloa muun muassa sisäilmaongelmilta.

Toteutamme kokonaisvaltaiset kattoremontit Vantaalla ja muualla Uudellamaalla vuosien tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Katto suojaa koko rakennusta esimerkiksi kosteudelta. Huonokuntoinen tai puutteellinen katto voi aiheuttaa kosteusvaurioita koko rakennukseen. Pahimmillaan pitkään jatkunut kosteus voi johtaa sisäilmaongelmiin, jotka ovat haitaksi terveydelle. Katon kuntoa tulee seurata säännöllisesti, sillä myös laadukas katto vanhenee. Vaihtelevat sääolosuhteet koettelevat kattoja ja aiheuttavat puutteita.

 

Yleensä kattoremontti on ajankohtainen, jos:

  • Katto vuotaa tai vetää
  • Katto on yli 30 vuotta vanha
  • Katto näyttää kulahtaneelta
  • Katossa on selviä puutteita; reikiä tai halkeamia
  • Katosta puuttuu aluskate
  • Asukkaat oireilevat tunkkaisesta sisäilmasta

Miten kattoremontti etenee?

 

  1. Kattoremontin työvaiheet suunnitellaan tarkasti.
  2. Toteutus sisältää mm. vanhojen kattorakenteiden purku, uusien rakenteiden sekä itse katon asentaminen. Kattoremontti toteutetaan aina suunnitelman mukaan aikataulussa, nopeudesta ja huolellisuudesta tinkimättä.
  3. Halutessasi asennamme katon asennuksen jälkeen myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.
  4. Työn päätteeksi huolehdimme myös pihasi siivouksesta. Lisäksi ohjeistamme katon huollossa, jotta uusi kattosi palvelisi mahdollisimman pitkään.

Muista, että katto vaatii säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa, jotta se pysyy hyvänä vuodesta toiseen. Me tarjoamme korjaus- ja huoltopalvelut sekä meidän itsemme että muiden asentamiin kattoihin.

Kattoremontti Vantaalla alkaa kuntokartoituksella

Jos et ole aivan varma, kaipaako kattosi remonttia tai kuinka laaja remontti on tarpeen, ota rohkeasti yhteyttä! Asiantuntijamme saapuu mielellään tekemään katollesi huolellisen kuntokartoituksen, jolla selvitetään onko kattoremontti ajankohtainen. Kuntokartoituksen yhteydessä käymme sinulle tarkasti läpi kattosi nykyisen kunnon sekä annamme sinulle tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Katon kuntokartoitus ei sido sinua mihinkään. Meillä on pitkä kokemus kaikenlaisista kattomateriaaleista sekä kattotyypeistä, niiden remontoinnista sekä huollosta.

Esimerkkejä kattoremontista ja työkohteistamme:

Kuntokartoitus selvittää, onko kattoremontille tarvetta

Jokainen kattoremontti alkaa aina asiantuntijan tekemällä kuntokartoituksella, jolla selvitetään kattoremontin tarve ja laajuus. Katon kunto käydään huolellisesti läpi ja sen jälkeen annamme tarjouksen kattoremontista. Kuntokartoitus kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään.

Tarvitsetko apua katon kunnostamisen rahoittamiseen?

Vaikka raha-asiat olisivatkin muuten kunnossa, voi ison remontin kustannukset yllättää. Myös remontin tarve saattaa toisinaan tulla yllätyksenä.

Onneksi kattoremontti on mahdollista maksaa myös joustavalla rahoituksella! Rahoitustarjouksen hakeminen ei vielä sido mihinkään eli se on täysin riskitöntä.

Muista myös lisäpalvelut kattoremontin kylkeen!

Miksi Vauhtisaneeraus?

Hyvinvoiva koti lisää mielenrauhaa!

Me Vauhtisaneerauksella olemme remonttitöiden asiantuntijoita useiden vuosien kokemuksella. Palvelemme useissa remonttitöissä ammattitaidolla, jotta kotisi pysyy hyvässä kunnossa. Palvelemme asiakkaitamme Vantaan, Espoon ja Helsingin lisäksi koko Uudenmaan alueella.

Toteutamme vankalla osaamisella kattoremontit sekä muut kiinteistöjen remontti- ja huoltotyöt. Kun kattoremontti Vantaalla on ajankohtainen, kutsu meidät paikalle.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2