Miten kattoremontti toteutetaan?

Kattoremontti voi usein tuntua suurelta ja vaivalloiselta projektilta, jota voi olla vaikea hahmottaa. Sitä se ei kuitenkaan ole, kun luotat kattoremontin ammattilaisen käsiin. Puhelinsoitto tai muu yhteydenotto riittää. Tämän jälkeen asiantuntijamme tulee tekemään katollesi huolellisen kuntokartoituksen, jolla selvitetään katon nykyinen kunto, mahdolliset ongelmakohdat ja remonttitarve.

Kuntokartoituksen jälkeen kerromme sinulle realistisesti kattosi nykyisestä kunnosta ja tarvittavan remontin laajuudesta, sekä annamme sinulle reilun tarjouksen kattoremontin toteutuksesta. Katon kuntokartoitus ja sen perusteella tehty tarjous ei sido sinua mihinkään.

Mikäli kattosi kunto mietityttää sinua, älä jää epäröintisi kanssa yksin. Jos katon annetaan rapistua liikaa, seurauksena voi olla suuriakin vaurioita talon rakenteille. Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan alueella, kuten paikkakunnilla Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Kattoremontti luotettavasti ja huolettomasti

Kun päätät teetättää kattoremontin meillä, homma etenee seuraavasti:

 • Suunnittelemme kattoremontin työvaiheet huolellisesti.
 • Toteutamme kattoremontin ripeästi, mutta huolellisesti. Kattoremontin toteutukseen kuuluu mm. vanhojen kattorakenteiden tarvittava purku ja uusien kattorakenteiden sekä itse katon asentaminen.
 • Katon valmistuttua asennamme vielä halutessasi valitsemasi kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.
 • Kun työ on valmis, siivoamme huolellisesti jälkemme pihaltasi. Ohjeistamme sinua katon huollossa, jotta uusi kattosi saavuttaisi mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Myös uusi, laadukas katto kaipaa säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa. Tarjoamme joustavat huolto- ja korjauspalvelut sekä meidän että muiden asentamille katoille – pyydä tarjous yksilöllisestä huoltosopimuksesta!

Kattoremontin toteutus talvella

  Usein kattoremontin ajankohdaksi mielletään kevät tai kesä, mutta kattoremontin voi toteuttaa oikein hyvin myös talvella. Talvella tehtävän kattoremontin aikana talossa voi asua tavalliseen tapaan, sillä vesikatteen puuttuminen ei itsessään poista lämpöä rakennuksesta. Tilanteissa, joissa vesikaton lisäksi uusitaan katon yläpohjaa ja esimerkiksi yläpohjan eristevilloja, voidaan työ tehdä osissa, jotta vaikutukset asumismukavuuteen jäävät mahdollisimman pieniksi.

  Kattoremontin toteutus talvella saattaa olla kesäaikaa kätevämpi ratkaisu, sillä kuivalla, vähäsateisella pakkaskaudella olosuhteet remontin suorittamiselle ovat varsin hyvät. Myös kattorakenteet ja remontissa tarvittavat materiaalit säilyvät helpommin kuivina.

  Muista, että riittävän ajoissa tehty kattoremontti kannattaa, sillä uusi katto kestää jälleen kosteutta ja muuttuvia sääoloja jopa vuosikymmeniä eteenpäin. Mitä aiemmin katto kunnostetaan, sitä edullisempi ja pienempitöinen remontti yleensä on kyseessä.

  Miksi valita Vauhtisaneeraus?

  Vauhtisaneeraus on remonttitöiden asiantuntija, joka auttaa pitämään kotisi kokonaisvaltaisesti kunnossa. Toteutamme rautaisella ammattitaidolla kattoremontteja ja muita kiinteistöjen remontti- ja huoltotoimenpiteitä. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia remonttipalveluita, joiden avulla varmistat, että kiinteistösi pysyy hyvinvoivana vuodesta toiseen. Kaikki palvelumme ovat saatavilla myös kätevästi rahoituksella.

  Esimerkkejä kattoremontista ja työkohteistamme:

  Pyydä tarjous!

  Ota yhteyttä ja tilaa asiantuntijamme kartoittamaan kattosi kunto ja remonttitarve!

  Kartoitamme huolellisesti kattosi kunnon ja annamme sinulle reilun tarjouksen kattoremontin toteutuksesta.

  Tarvitsetko apua
  katon kunnostamisen
  rahoittamiseen?

  Remontin tarve tai kustannukset voivat toisinaan yllättää, vaikka raha-asiat ovatkin muuten vatupassissa.

  Onneksi kattoremontti on mahdollista maksaa myös joustavalla rahoituksella! Rahoitustarjouksen hakeminen on riskitöntä eikä sido mihinkään, jos et hyväksy saamaasi tarjousta.

  info@vauhtisaneeraus.fi

  050 9131 060

  c/o Joni Kälkäinen
  Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

  Y-tunnus: 2876283-2