Tikkaat katolle

Jokaisen kiinteistön omistajan tulee varmistaa, että katolle on turvallinen pääsy ja siellä on turvallista kulkea. Jos esimerkiksi nuohooja tai huoltotöitä suorittava henkilö tippuu katolta puutteellisten turvatuotteiden vuoksi, on se kiinteistön omistajan vastuulla. Lisäksi laki velvoittaa järjestämään asianmukaiset hätäpoistumistiet, mikä esimerkiksi kaksikerroksisessa talossa tarkoittaa usein tikkaita.

Kun hankit asianmukaiset kattoturvatuotteet, kuten tikkaat katolle, varmistut sekä itsesi, lähipiirisi että erilaisten palveluntarjoajien turvallisuuden.

Mitä tikkaita katolle tulisi asentaa?

Katolle pääsyä varten tulisi asentaa asianmukaiset seinätikkaat. Seinätikkaiden alaosa voi olla hyvä suojata lukollisella suojalla, jotta esimerkiksi lapset eivät pääse sinne kiipeämään.

Lisäksi katolta tulisi löytyä kattosillat sekä niiden ja seinätikkaiden jatkona toimivat lapetikkaat, jotta katolla tapahtuvat huoltotyöt voidaan tehdä turvallisesti.

Tarvittaessa ylemmän kerroksen huoneiden ikkunoiden alle kannattaa sijoittaa myös palotikkaat hätäpoistumiseen.

Pyydä ammattilainen asentamaan tikkaat asianmukaisesti

Tikkaiden ja muiden kattoturvatuotteiden asennukseen kannattaa pyytää aina ammattilainen, jotta tikkaat ovat varmasti asianmukaisesti ja kestävästi asennettu. Ammattilainen osaa myös auttaa vaadittavien ja kiinteistöösi sopivien tuotteiden valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Asennamme kattoturvatuotteet ammattitaidolla koko Uudellamaalla, muun muassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2