Lumiesteet katolle

Lumiesteiden tehtävä on estää lumen putoaminen katolta maahan. Etenkin sisäänkäyntien yhteydessä on tärkeää, ettei lumi pääse putoamaan katolta maahan.

Katolta ohikulkijan niskaan putoava lumikasa voi pahimmillaan olla hyvinkin vaarallinen, etenkin kun kyse on lapsista. Lisäksi vieraan niskaan tai omaisuuden päälle katolta pudonneen lumen aiheuttamat vahingot voivat jäädä kiinteistöjen omistajan korvattavaksi.

Lumiesteet parantavat merkittävästi myös pihan mukavuutta. Kun lumi ei putoa katolta kulkuväylälle tai pihaan, on liikkuminen ja leikkiminen miellyttävämpää.

 

Mitä ovat lumiesteet?

Käyttämämme lumiesteet ovat putki- tai aitamallisia ja polttomaalatusta teräksestä valmistettuja. Valitsemme aina sopivat lumiesteet kattotyypin ja -materiaalin mukaan.

Lumiesteet asennetaan katon reunan tuntumaan. Ne estävät suurten lumikinosten putoamisen, mutta päästävät kuitenkin veden ohitseen. Kun lumiesteet ovat mahdollisimman tarkasti kantavien rakenteiden kohdalla, katto kestää paremmin esteitä vasten kertyneen lumen painon. 

Lumiesteet asennettuna Uudellamaalla

 

Meiltä saat laadukkaat ja asianmukaiset lumiesteet katolle – paikoilleen asennettuna tietenkin. Palvelemme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä muun Uudenmaan seudulla. Hoidamme turvallisesti myös lumenpudotukset.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2