Kattoremontti Espoo

Tiesitkö, että laadukkaimmatkin katot vaativat remonttia? Se johtuu yksinkertaisesti muuttuvista sääolosuhteista sekä materiaalien luonnollisesta ikääntymisestä. Jos kattoa ei huolleta tai remontoida, voi seurauksena olla suuret vauriot koko talossa. Hyväkuntoinen katto suojaa talosi rakenteita ja vähentää riskiä sisäilmaongelmiin.

Toteutamme laadukkaat kattoremontit Espoossa ja Uudenmaan seudulla vuosien ammattitaidolla.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Katto suojaa koko rakennusta esimerkiksi sateelta, tuulelta ja kosteudelta. Kulahtanut tai puutteellinen katto voi aiheuttaa kosteusvaurioita koko rakennukseen. Pitkään jatkunut kosteus sisätiloissa voi johtaa kiinteistön sisäilmaongelmiin, jotka ovat terveydelle haitallisia. Katon kunnon säännöllinen seuraaminen on tarpeellista, sillä myös laadukas katto vanhenee. Vaihtelevat sääolosuhteet koettelevat kattoja ja voivat aiheuttaa kattoon puutteita, kuten halkeamia.

 

Kattoremontti on useimmiten ajankohtainen, jos:

 • Katto vuotaa tai vetää
 • Katto on yli 30 vuotta vanha
 • Katto näyttää huonokuntoiselta
 • Katossa on selviä puutteita; reikiä tai halkeamia
 • Katosta puuttuu aluskate
 • Talon sisätilat haisevat tunkkaiselta
 • Asukkaat oireilevat ummehtuneesta sisäilmasta

Kattoremontin eteneminen:

 1. Kattoremontin työvaiheet suunnitellaan tarkasti alusta loppuun asti.
 2. Remontin toteutus sisältää mm. tarvittaessa vanhojen kattorakenteiden purkamisen, uusien rakenteiden sekä itse katon asentamisen.
 3. Kattoremontti toteutetaan aina tarkasti suunnitelman mukaan, aikataulusta ja huolellisuudesta tinkimättä.
 4. Meiltä saat myös lisäpalveluna kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät kokonaisvaltaista katon huoltoa ajatellen.
 5. Ohjeistamme aina katon huollossa, jotta uusi kattosi pysyisi hyvänä mahdollisimman pitkään. Huolehdimme myös pihamaan siivoamista katon asennuksen jälkeen.

Katto ei pysy hyvänä ilman säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa. Meidän palveluihin kuuluu korjaus- ja huoltopalvelut sekä meidän itsemme että muiden asentamiin kattoihin.

Esimerkkejä kattoremontista ja työkohteistamme:

Luotettava kuntokartoitus selvittää kattoremontin tarpeen

Luotettava kuntokartoitus on asiatuntijan tekemä kartoitus, jonka tarkoituksena on selvittää kattoremontin tarve ja laajuus. Jokainen laadukas kattoremontti alkaa aina kuntokartoituksella. Katon kunto käydään tarkasti läpi, jonka jälkeen annamme tarjouksen kattoremontista. Kuntokartoitus kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään, jos et hyväksy tarjousta.

Tarvitsetko apua kattoremontin rahoittamiseen?

Ison remontin, esimerkiksi kattoremontin kustannukset saattavat yllättää, vaikka raha-asiat olisivat muuten kunnossa. Myös remontin tarve saattaa toisinaan tulla yllätyksenä.

Onneksi kattoremontti on mahdollista maksaa myös joustavalla rahoituksella! Rahoitustarjouksen hakeminen ei vielä sido mihinkään eli se on täysin riskitöntä. Vasta rahoitustarjouksen hyväksyminen on sitova.

Muista myös lisäpalvelut kattoremontin kylkeen!

Miksi Vauhtisaneeraus?

Hyvinvoivassa ja hoidetussa kodissa viihtyy pidempään!

Me Vauhtisaneerauksella autamme pitämään kotisi hyvässä kunnossa. Olemme remonttitöiden kokeneita asiantuntijoita ja palvelemme useissa kiinteistöjen remonttitöissä.

Toteutamme vuosien kokemuksella kattoremontit sekä muut kiinteistöjen remontti- ja huoltotyöt.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2