Ulkoverhous Helsinki, Espoo ja Vantaa

Niin vanha kuin uusikin rakennus vaatii säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa. Säännöllisten huoltotöiden yhteydessä tulee myös rakennuksen kuntoa seurattua aktiivisesti ja mahdolliset alkavat vauriot voidaan havaita ja korjata hyvissä ajoin. Julkisivun kunnolla on monia vaikutuksia, jotka ulottuvat paljon kiinteistön ulkopintaa syvemmälle. Siksi julkisivuakin tulisi muistaa huoltaa ja tarvittaessa remontoida säännöllisesti.

Julkisivun tehtävänä on suojata kiinteistöä haastaviltakin sääolosuhteilta. Hyväkuntoinen julkisivu eristää tehokkaasti, mutta myös hengittää. Julkisivun uusiminen nostaa myös kiinteistön arvoa. Julkisivun tyypillinen korjausväli on 25-45 vuotta, riippuen julkisivussa käytetystä materiaalista.

 Julkisivun remontointi tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun julkisivun kunto vaarantaa myös rakenteiden kuntoa. Julkisivun kunnon heikkenemisen tunnistaa silmämääräisesti esimerkiksi maalipinnan kulumisesta ja halkeamista. Huonokuntoinen ja heikosti hengittävä julkisivu voi aiheuttaa myös tunkkaista hajua sisätiloihin.

Vauhtisaneeraus tekee ammattitaidolla julkisivuremontit, julkisivujen puuverhoukset ja pellitykset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muun Uudenmaan seudulla.

Kauniilla ja hyväkuntoisella julkisivulla nostat myös kiinteistön jälleenmyyntiarvoa. Kerro meille remonttikohteestasi ja pyydä maksuton tarjous julkisivuremontista!

Julkisivun puuverhous

Hyvin suunniteltu, tehty, pintakäsitelty ja huollettu puujulkisivu kestää kymmeniä vuosia. Talon ulkoverhouksessa voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuuntaista verhousta ja näin luoda talolle tyylikäs, uusi ilme. Useimmiten ilmettä uusitaan verhoilemalla talon alaosa vaakaverhouksella ja hieman kattokolmion alapuolelta vaihdetaan pystysuuntaiseen verhoukseen. Vaaka- ja pystyverhousta sekä eri värejä yhdistelemällä saadaan aikaan hienoja ratkaisuja perinteisen yksivärisen puuverhouksen sijaan.

Lisäksi puuverhouksen suunnalla voidaan vaikuttaa talon antamaan vaikutelmaan sen korkeudesta tai leveydestä. Korkeassa ja kapeassa talossa voidaan käyttää vaakaverhousta antamaan talosta leveämpi vaikutelmaa. Matalissa ja leveissä taloissa suositellaan käytettäväksi pystyverhousta, jolla talo saadaan näyttämään korkeammalta.

Mikäli siis talosi julkisivu kaipaa uutta ilmettä, ota yhteyttä meihin. Suunnitellaan yhdessä talollesi uusi ilme.

Julkisivupellitys

Julkisivupellitys on nopea tapa panelointien ja maalaamisen ohessa uudistaa ja siistiä rakennuksen yleisilmettä. Julkisivussa pelti on materiaalina erittäin hyvä. Peltilevyinen julkisivu on helppohoitoinen ja Suomen ankaraa ilmastoa erinomaisesti kestävä ratkaisu monipuolisiin rakennustyyppeihin. Laadukkaasti tehty julkisivupellitys viimeistelee rakennuksen ulkonäön. Teemme julkisivujen pellityksiä ammattitaidolla koko Uudenmaan alueella.

Julkisivupellitys ja ulkoverhouspellitys sopivat erityisesti erilaisiin halleihin ja toimitiloihin. Niitä voidaan kuitenkin ihan yhä hyvin asentaa myös asuinrakennuksiin omakotitaloista pienkerrostaloihin. Myös vanhojen rakennusten ehostaminen pellittämällä on täysin mahdollista. Pellitys voidaan asentaa korjauskohteeseen, jossa ei ole aiemmin ollut julkisivupellitystä. Pellit voidaan myös uusia kohteisiin, joissa on ollut jo aiemmin pellitys.

Julkisivupellityksiin löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita. Rakennuksen ulkonäköön voidaan siis helposti vaikuttaa valitsemalla laajasta tuotevalikoimasta mieleinen pinta ja sävy. Monipuolisesta materiaalivalikomasta löytyvät sopivat tuotteet jokaiseen tarpeeseen. Autamme mielellämme kohteeseen sopivien materiaalien valinnassa. Useat julkisivupellit ovat pinnoitettuja, mikä mahdollistaa värivalikoiman uskomattoman laajuuden. Lisäksi pinnoitus auttaa peltiä kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita, lämpötilanvaihteluita ja lunta. Pinnoituksen avulla väri pysyy kirkkaana ja pinta siistinä pitkään.

Julkisivutyöt Vauhtisaneeraukselta

Jos olet suunnittelemassa suurempaa uudistusta kiinteistölläsi, tulemme mielellämme tarkistamaan rakennuksesi julkisivun kunnon. Samalla voimme tehdä myös katollesi kuntokartoituksen mahdollisen kattoremontin tai -huollon tarpeesta.

Kauttamme on haettavissa myös rahoitus, jos julkisivu- ja kattoremontin rahoitussuunnitelma on vielä auki. Yksityistalouksilla on lisäksi mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä tekemästämme työstä.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2