Remonttipalvelut

Maalauspalvelut

Vauhtisaneeraus toteuttaa kaikenlaiset maalausurakat niin sisällä kuin ulkonakin. Hoidamme maalaukset vankalla ammattitaidolla ja maalauskohteen erityispiirteet huomioiden, voidaksemme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tarkkaa jälkeä ilman sotkua

Teemme maalaustyöt tarkasti ja tehokkaasti ilman turhaa sotkua. Suojaamme aina maalattavan pinnan ympäristön huolella, jotta maalia päätyy vain sinne, minne halutaan.

Kattoremontit

Älä laiminlyö kattosi huoltoa. Kattorakenteet joutuvat kestämään koviakin sääolosuhteita ja ne kuluvat ajan myötä. Jos katon annetaan rapistua liikaa, seurauksena voi olla suuriakin vaurioita. Katto kannattaa remontoida ajoissa ja välttää kalliit ongelmat.

Kaikki tarvittava katon kunnossapitoon

Meiltä saat kattohuollon, kattoremontit, kattoturvatuotteet, savesijärjestelmät ja kattoa talvisin suojaavat lumenpudotukset.

 

Julkisivuremontit

Vauhtisaneeraus pistää talosi julkisivun kuntoon. Tarjoamme kattavat palvelut rakennusten julkisivuremontteja varten. Meiltä löydät osaavan ammattilaisen mm. eristetöihin ja panelointihin.

Arvo nousuun kauniilla julkisivulla

Kauniilla ja hyväkuntoisella julkisivulla nostat myös kiinteistön jälleenmyyntiarvoa.

 

Huoltopalvelut ja korjauspalvelut

Kun kiinteistössä asiat hajoavat tai vain kaipaavat huoltoa, apuun kannatta kutsua ammattimies. Vauhtisaneeraus toteuttaa luotettavasti ja tehokkaasti kaikenlaiset kiinteistöjen huoltotyöt ja korjausurakat.

Huolto ennaltaehkäisee ongelmia

Kiinteistön säännöllisellä huollolla voit myös tehokkaasti ehkäistä ongelmien syntymistä. Korjaamalla viat ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi, voidaan vakavammat vahingot välttää.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o Joni Kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2