Maalauspalvelut Helsinki, Espoo ja Vantaa

Vauhtisaneeraus toteuttaa kaikenlaiset maalauspalvelut niin sisällä kuin ulkonakin. Tarjoamme maalauspalvelua vankalla ammattitaidolla ja maalauskohteen erityispiirteet huomioiden, voidaksemme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Maalauspalvelua tarkasti ilman sotkua

Vauhtisaneeraus on remontti- ja maalaustöiden asiantuntija, joka auttaa pitämään kotisi kunnossa. Toteutamme rautaisella ammattitaidolla kattavan valikoiman kiinteistöjen ja huoneistojen kunnossapidon palveluja.

Toteutamme maalaukset tarkasti ja tehokkaasti ilman turhaa sotkua. Suojaamme aina maalattavan pinnan ympäristön huolella, jotta maalia päätyy vain sinne, minne halutaan.

Jos kotisi voi hyvin, sinäkin voit hyvin!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä reilu tarjous maalaustyöstä! Kartoitamme myös mielellämme talosi tai huoneistosi maalaustarpeen sekä annamme arvion työn kestosta.

Ulkomaalaukset

Ulkoverhous suojaa koko talon rakenteita vaihtelevilta sääolosuhteilta – aina tuulesta ja sateesta lumituiskuun sekä auringon paahteeseen. Siksi on tärkeää, että talosi ulkoverhous on hyvässä kunnossa ja tarpeeksi vahva suojaamaan talon sisärakenteita.

Ehjä ja siisti maalipinta paitsi näyttää hyvältä, myös suojaa tehokkaasti. Säännöllisesti huollettu maalipinta säästää sinut myös suurilta ja kalliilta ulkoverhousremonteilta.

Sisämaalaukset

Huoneiston sisäpintojen maalaus on helppo, nopea ja edullinen keino piristää asuinympäristöä. Vaaleilla sävyillä luodaan helposti valoisuutta pimeään tilaan ja erilaisilla maalaustekniikoilla saadaan luotua näyttäviä efektejä sisustukseen.

Jos olet myymässä tai vuokraamassa huoneistoasi, sisämaalauksella saadaan vähällä vaivalla lisättyä huoneiston viihtyisyyttä ja houkuttelevuutta – mikä näkyy useimmiten positiivisesti myös hintalapussa.

Milloin talo kannattaa maalata?

Suositusten mukaan talon ulkomaalaus tulisi tehdä 10–15 vuoden välein, mutta maalauksen tarvetta voi arvioida myös silmämääräisesti.

Talon ulkomaalaus on ajankohtaista ainakin, jos:

  • Maalipinta lohkeilee tai hilseilee
  • Maalipinnassa on mustia pilkkuja, hometta tai likaa
  • Maalipinta on haalistunut tai kulunut

Jos et ole varma talosi ulkomaalauksen tarpeesta, ota yhteyttä! Kartoitamme talosi maalaustarpeen sekä annamme sinulle reilun tarjouksen maalaustyöstä.

Sisämaalaus voi olla ajankohtaista, jos:

  • Maalipinta on lohkeillut tai hilseilee: ehjä maalipinta parantaa myös sisäilman laatua.
  • Olet myymässä tai vuokraamassa huoneistoasi: houkuttelevuus lisääntyy ja arvo nousee.
  • Huoneistosi tuntuu pimeältä, ahtaalta tai tunkkaiselta: sisämaalauksella saadaan luotua valoisuutta ja avaruuden tunnetta.
  • Huoneiston sisustus kyllästyttää: sisämaalaus on helppo ja edullinen keino piristää sekä uudistaa huoneistoa.

info@vauhtisaneeraus.fi

050 9131 060

c/o joni kälkäinen
Karhunkierros 2 F 28, 01640 VANTAA

Y-tunnus: 2876283-2